Имате въпрос ?

Тук можете намерите бърз отговор!

Продуктите са подходящи за ХОРЕКА сектора, хотели, магазини, складове както и за крайния потребител. Фирмата изготвя преференциални цени за клиенти на едро.

Вип Фууд Пловдив предлага гъвкаво приемане на заявките в зависимост от клиентите си. Може да заявите желаното от предния ден, или в деня в който желаете да се извърши доставката. За изпращане на поръчката бихте могли да използвате всички средства на масовата комуникация: на нашия телефон за поръчки, вайбър, уатсъп, имейл. Без ограничение в часовото време, можете да се свържете с нас по посочените начини.

Нямаме минимална стойност на поръчката. В зависимост от нуждите на клиентите си не поставяме бариери в заявките, доставяме необходимото. Знаем динамиката на търсенето и винаги проявяваме готовност да откликнем в извънредни ситуации. За нас доволните клиенти са приоритет.

Вип Фууд Пловдив разполага със собствена доставна мрежа. Целта е бързо и качествено доставяне на всички видове морски дарове и рибни деликатеси. Заявки, приети до 11 часа се доставят още на същия ден. Гъвкави сме и откликваме в извънредни ситуации, за да удевлетворим клиентите си.

Като развиваща се фирма, Вип Фууд Пловдив изгражда дистрибуторската си мрежа не само на територията на гр. Пловдив и областта. Имаме регулярни курсове до множество градове по българското черноморие, където сме доставчик на едро, доставяме и в други населени места на територията на Република България, не се колебайте да се свържете с нас.

Вип Фууд Пловдив приема заявки и извършва доставки и в събота. С оглед динамиката на пазара на повечето празници също извършваме доставки. Като гъвкава фирма откликваме в извънрдени ситуации дори в неработните дни.

Разбира се, складът ни се намира в гр.Пловдив ул. Брезовско шосе 180, Търговски център Тракия, склад 80. Всеки би могъл да дойде на място за да закупи избрани продукти, както и да разгледа артикули от портфолиото ни.